Sunday, May 13, 2018

Produse terminate – Empties (8)

Astazi voi vorbi despre produsele cosmetice pe care le-am folosit recent, in ultimele patru luni – un articol din seria Produse terminate – Empties. In articolul de astazi va voi prezenta 26 produse, carora le voi face cate un mini-review – produse pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea corpului, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului, produse de machiaj, accesorii cosmetice, mostre. De altfel, am folosit mult mai multe produse cosmetice in ultimele patru luni de cand am scris ultimul articol din aceasta serie (in ianuarie), dar n-am pastrat ambalajele acelor produse, si in articolul de astazi includ doar produsele pe care pot sa le prezint cu ambalajele lor.
Geluri de dus, detangler de par, sampoane, parfumuri, balsam de buze, blush, creion dermatograf, lac de unghii, servetele umede, toner, deodorante, mostre, lumanare parfumata
Voi incepe cu produsele pentru ingrijirea parului.
Sampon Dove, detangler L'Oréal, sampoane cu proteine de lapte, mostre Garnier Whole Blends
Sampon Dove pentru volum, 355 ml -- este cel putin a doua oara cand folosesc acest sampon. Imi plac foarte mult sampoanele Dove (si in general apreciez produsele de ingrijire Dove pentru par si pentru corp), am incercat pana acum diferite variante si arome de sampoane Dove, in principiu mi-au placut toate, inclusiv acesta, parul meu a fost fericit cu acest sampon. Daca imi aduc bine aminte, am cumparat doua sampoane din acestea anul trecut; unul l-am folosit acasa in curand dupa aceea, iar pe celelalat (adica cel despre care scriu astazi) l-am avut la casa de vacanta din Minden pe timpul verii. Cand s-a incheiat sezonul estival de anul trecut si am pregatit casa de vacanta pentru iarna, am adus acasa toate produsele din baie de acolo (sampon, balsam, gel de dus etc.), si le-am folosit in continuare acasa la Toronto.

Detangler pentru par L’Oréal, 250 ml. Este un produs grozav pentru femeile cu par high maintenance asa cum este al meu. Folosesc detanglere (descalcitoare) pentru par in mod constant de trei ani, si acesta este un produs foarte bun, ma ajuta sa-mi descalcesc parul fin si subtire dupa fiecare spalare, este repeat purchase, l-am cumparat pana acum mai mult decat o data. Il voi folosi cu drag din nou. De fapt deja il folosesc din nou, 😊 caci l-am cumparat din nou dupa ce mi s-a terminat aceasta sticla, si il am acum din nou in baie, a devenit un favorit de-al meu.

Doua sampoane cu proteine de lapte, travel size. De curand am fost intr-o vacanta in Cuba, si am folosit aceste doua sampoane in camera de hotel unde am stat, au fost ok.

Sampon si balsam Garnier Whole Blends -- mostre, 10 ml fiecare. Am primit aceste doua mostre in cutia mea lunara de frumusete Topbox din aprilie curent, si le-am folosit pe ambele la scurt timp dupa aceea. Sunt produse pentru ingrijirea parului bune, nu mi-au displacut. O utilizare la dus cat mi-a permis fiecare din aceste doua mostre n-a fost neaparat de ajuns sa-mi fac o idee mai clara despre aceste doua produse, dar la prima incercare mi s-au parul ok.

Continuu cu produse pentru ingrijirea corpului -- produse pentru baie si deodorante.
Gel de dus Zest, gel de dus Olay, gel de dus cu ceai verde
Gel de dus Zest cu arome tropicale, 532 ml, fabricat in SUA -- a fost un gel de dus fabulos care mi-a placut extrem de mult! L-am folosit atat eu cat si Alex, si lui Alex de asemenea i-a placut foarte mult acest gel de dus cand ii umpleam cada cu spuma cand ii faceam baie. Are o aroma seducatoare de fructe exotice care te duce cu gandul si cu toate simturile in tropice si te face sa te simti ca si cum ai fi pe o plaja insorita cu nisip alb si fin. De curand am fost intr-o vacanta in Cuba, si cand m-am intors la Toronto, imi placea sa fac baie cu acest gel de dus cu arome tropicale, ca sa-mi aduca aminte de vacanta splendida din care tocmai revenisem. 😊 La fel am facut si data trecuta cand am revenit din Cuba, am folosit produse de ingrijire cu arome tropicale care sa-mi aduca aminte de vacanta din Cuba. Intr-un cuvand, este un gel de dus foarte bun si il recomand cu drag, nu-l evitati daca aveti ocazia sa-l folositi.

Gel de dus Olay cu unt de shea, 400 ml -- un alt gel de dus superfain, care mi-a placut foarte mult si care este foarte delicat cu pielea datorita efectului ultra-hidratant, conferit de ingredientul principal untul de shea. L-am folosit atat eu, cat si Alex.

Gel de dus cu ceai verde, travel size -- l-am avut in camera de hotel in vacanta mea recenta din Cuba. Un alt gel de dus absolut grozav! Nu stiu cum voua, dar mie imi plac foarte mult produsele de ingrijire si frumusete cu ceai verde, datorita efectului calmant extraordinar pe care ceaiul verde il are asupra tenului si asupra pielii corpului in general. Si nu conteaza brandul sau marca produsului, ci conteaza ingredientul -- ceaiul verde este cel care face diferenta, si nu eticheta de pe produs. In prezent folosesc un alt produs cu ceai verde, si anume un gel de spalat pentru fata St. Ives (un brand canadian), de care sunt la fel de incantata, datorita efectului calmant extraordinar pe care ceaiul verde din compozitia acestui gel de spalat il are asupra tenului.
Deodorante Dove, deodorant natural
Deodorante stick Dove cu aroma de castravete, varianta mini, 14 g. Apreciez foarte mult produsele de ingrijire Dove, inclusiv deodorantele, si am folosit pana acum diferite arome. Aroma cu castravete, fiind foarte proaspata, se afla printre preferatele mele, este repeat purchase, o cumpar foarte des, si dupa cum vedeti din imaginea de mai sus, am folosit 5 mini-deodorante Dove cu castravete din ianuarie incoace, de cand am scris articolul precedent din seria Empties.

Deodorant natural antiperspirant Jason, fabricat in Canada, 71 g. Este un deodorant cu caise pe care l-am cumparat de la Winners. Este un produs organic, nu are aluminiu, parabeni, propilen glicol. Si pentru ca nu are aluminiu, care este un ingredient de baza in deodorantele traditionale, nu a fost foarte eficient. Nu am fost convinsa de acest produs, din pacate. Am mai cumparat un deodorant similar in trecut, si mi-a lasat aceeasi impresie de ineficienta, din cauza lipsei ingredientului activ principal, aluminiul, desi este de apreciat incercarea de a crea un produs natural fara aluminiu, ceea ce m-a facut sa cumpar un produs similar a doua oara. In fine, din punctul de vedere al eficientei, deodorantele traditionale din massmarket functioneaza mai bine pentru mine, asa ca pe viitor nu cred ca voi mai cumpara deodorante ca acesta.

Urmeaza parfumurile.
Narciso Rodrigues, The Body Shop
Narciso Rodriguez for Her, fabricat in Franta, 100 ml -- a fost de departe parfumul meu preferat din ultimii cativa ani. M-a tinut doi ani si 3 luni, din octombrie 2015 pana in ianuarie 2018. Este un parfum foarte senzual, de o sexualitate care nu are cum sa nu te seduca -- m-a sedus. De obicei nu-mi place sa repet parfumurile, de fiecare data imi place sa cumpar un alt parfum ca sa descopar noi arome, dar pe acesta il voi mai cumpara pe viitor. Cand mi l-am luat in octombrie 2015, l-am luat de fapt intr-un set care mai continea gel de dus si crema de corp, dar pe acestea din urma le-am consumat deja mai demult, nu mai am acum ambalajele sa vi le arat in acest articol.

The Body Shop Black Musk, fabricat in Franta, 50 ml. Un alt parfum cu mosc care mi-a placut foarte mult, m-a tinut doi ani, din ianuarie 2016 pana in ianuarie 2018. Imi plac foarte mult produsele The Body Shop, iar colectia cu mosc alb si mosc negru este colectia mea preferata de la The Body Shop. Gasesc ca acest parfum este unul reusit, mi-aduc aminte de buzzul pe care l-a creat in blogosfera de frumusete acum 3 ani cand a aparut prima oara, ceea ce m-a inspirat si pe mine sa mi-l iau atunci, si nu am regretat ca l-am luat. Ba chiar mi l-am luat si a doua oara, in prezent mai am unul pe masuta mea vanity, vi l-am aratat in cel mai recent articol al meu din seria Cumparaturi recente – Shopping Lately.

Urmeaza produsele pentru ingrijirea tenului si produsele de machiaj.
Servetele umede, toner Garnier, blush, creion pentru sprancene Lise Watier, balsam Avon, lac protector de unghii Revlon
Servetele demachiante cu nuca de cocos si aloe vera, de la Winners, 60 bucati -- au fost grozave! Delicate cu pielea, curata bine, mi-au placut foarte mult, le-as mai lua pe viitor.

Lotiune tonica matifianta Garnier SkinActive, 200 ml -- o lotiune tonica pentru ten gras, cu un efect matifiant grozav, foarte delicata cu pielea (spre deosebire de lotiunile astringente care au un efect mai puternic). Am doar cuvinte de lauda la adresa acestei lotiuni, este un produs pe care il recomand cu drag, l-as mai folosi pe viitor fara sa ezit.

Blush IBY Beauty -- l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox din septembrie trecut, m-a tinut cateva luni. A fost un produs bun, cu un pigment puternic, nu m-a dezamagit. De asemenea, a fost un produs nou pentru mine, fiind prima oara cand am incercat un produs de machiaj din aceasta gama.

Creion de sprancene Lise Watier -- l-am folosit atat pentru sprancene, cat si creion dematograf, si cateodata ca fard pentru ochi. 😊 A fost un creion multi-tasking pentru mine. Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, l-am folosit in inregime, pana la ultimul strop -- l-am ascutit, l-am ascutit, pana l-am ascutit de tot. Mi-a placut faptul ca a avut mina moale, si nu a existat riscul sa-mi irite pielea delicata a pleoapelor de exemplu.

Balsam pentru buze Avon, fabricat in SUA -- l-am primit cadou de Craciun de la o colega de serviciu, la un gift exchange de Craciun la job. M-a tinut mai mult de un an. Nu este doar balsam de buze, are si o culoare discreta, chocolate, usor transparenta. L-am tinut in masina pentru comoditate, si il aplicam frecvent cand eram on the go. Un downside pe care il avea -- culoarea sa nu rezista mult timp pe buze, nu este rezistent, trebuie aplicat de multe ori daca il folosesti pe parcursul zilei.

Lac protector pentru manicura Revlon Color Stay Gel Envy Diamond Top Coat, fabricat in SUA. L-am primit cadou de la o prietena, m-a tinut aproximativ 2 ani. Este un lac foarte bun, l-am folosit in mod constant, confera rezistenta in plus manicurii.

Si ultima categorie de produse de frumusete din articolul de astazi -- accesorii de frumusete si produse diverse.
Servetele umede Kleenex, lumanare parfumata Avon
Servetele umede pentru maini si pentru uz general Kleenex Fresh on the Go, 2 pachete, 10 bucati fiecare, fabricate in Korea de Sud -- am tot timpul servetele din acestea la indemana, la birou, acasa, in baie, in dormitor, in poseta cand sunt in oras, imi sunt indispensabile si sunt foarte utile in tot felul de situatii.

Lumanare Avon, am primit-o de la o prietena care este reprezentanta Avon. A fost o lumanare grozava, cu o aroma de spice wreath potrivita pentru sezonul rece, am folosit-o cand inca era iarna afara.

Ati folosit vreunul din aceste produse? Ce parere ati avut despre ele? 

Sa aveti o saptamana minunata!

Photo credit: Victoria West

8 comments:

  1. Great empties dear! :) I'm collecting items for my empty products post currently, so you'll be able to read a post on the same topic on my blog too :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. That sounds great, I'm curious about your list and looking forward to reading your post. :) Feel free to let me know when it's ready. :)
      Have a great week ahead!

      Delete
  2. Replies
    1. Hi Dyn, welcome to my blog if this is your first time here and thank you for your comment, please come again. :)

      Delete
  3. Wai, nu am atatea cosminetice sau produse de ingrijire in toata casa:))) Mega fain ca zici sincer cum ti se par!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Ella, multumesc pentru vizita. Ma bucur ca ti-a placut. :)
      Sa ai un weekend frumos!

      Delete
  4. Sounds amazing! I'd love to try these products!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Anya, thank you for stopping by, great seeing you. If you really would like to try some of these products, I recommend you try any beauty and skin care product with green tea, say a shower gel or a wash face. As an ingredient in beauty products, green tea is absolutely amazing and it has a great calming effect on the skin. It doesn't matter the brand of the product, it's the main ingredient that matters, green tea, you'll love it.

      Have a great weekend hon!

      Delete

Thank you for your comments!