Monday, October 08, 2018

Produse terminate – Empties (9)

Astazi voi vorbi despre produsele cosmetice pe care le-am folosit recent, in ultimele cinci luni – un articol din seria Produse terminate – Empties. In articolul de astazi va voi prezenta 34 produse, carora le voi face cate un mini-review – produse pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea corpului, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului, produse de machiaj, accesorii cosmetice, mostre. De altfel, am folosit mult mai multe produse cosmetice si de ingrijire in ultimele cinci luni de cand am scris ultimul articol din aceasta serie (in luna mai), dar n-am pastrat ambalajele acelor produse, si in articolul de astazi includ doar produsele pe care pot sa le prezint cu ambalajele lor. In alta ordine de idei, de data aceasta am lasat sa treaca mai mult timp decat mi-ar fi placut pana sa scriu urmatorul articol din seria Empties. Acum e weekend lung in Canada pentru Ziua Recunostintei, toata lumea are zi libera azi, si in acest weekend in sfarsit mi-am facut timp sa ma asez in fata calculatorului, cu punga de produse terminate langa mine, si sa le iau pe fiecare la rand.

Dar sa nu ne mai racim gura degeaba, ci sa trecem la subiectul povestii de azi. Articolul Empties de astazi cuprinde cele mai numeroase produse terminate, 34 de data aceasta, de cand am inceput aceasta serie acum aproximativ doi ani, avand in vedere ca am lasat sa treaca mai mult timp de la ultimul articol Empties din mai, si in consecinta s-au adunat mai multe ambalaje decat am prezentat vreodata in articolele Empties precedente.
Geluri de dus, spume de baie, sampoane, gel de spalat pentru fata, masti pentru par, parfumuri, deodorante, creme pentru fata, crema pentru picioare, produse pentru ingrijirea tenului, produse pentru machiaj, servetele umede
Voi incepe cu produsele pentru baie.
Spuma de baie cu mango, gel de dus SoftSoap, spuma de baie cu cirese, gel de dus The Body Shop, gel de dus cu ceai verde
Spuma de baie cu mango, 591 ml. Am folosit-o atat ca spuma de baie in cada, cat si ca gel de dus pe un burete de dus; l-am folosit atat eu cat si Alex. Miroase grozav a mango, imi plac foarte mult gelurile de dus si spumele de baie cu arome de fructe. Cred ca este fabricat in Canada, dar nu sunt sigura, pentru ca i s-a dezlipit deja eticheta de pe spate unde era prezentata informatia produsului (ingrediente etc.) si tara unde este fabricat. Desi mirosea fain, si desi are volumul mare, nu era foarte consistent, si trebuia sa pun mult produs in cada ca sa fac o spuma abundenta, atunci cand ii faceam baie lui Alex, si astfel s-a terminat repede. Intr-o alta ordine de idei, am cumparat aceasta spuma de baie din curiozitate, pentru ca in vara aceasta am cumparat mai multe produse din game noi pentru mine (geluri de dus, spume de baie, sampoane, balsamuri de par etc.) din care nu am mai folosit in trecut, ca sa mai schimb rutina mea de ingrijire cu eternele Dove si L'Oréal si Pantene si Garnier si TRESemmé pe care le tot cumpar de obicei din supermarketuri. N-o sa cumpar din nou aceasta spuma neaparat, din doua motive -- nu a fost foarte consistenta si s-a terminat repede, si pe viitor o sa aleg eventual alte produse de baie noi, cu arome noi. Dar mi-a facut placere sa ma spal cu aceasta spuma cu mango, de dragul noutatii.

Gel de dus SoftSoap cu aroma de iasomie si prune, 532 ml. A avut o aroma intensa de prune care mi-a placut si am apreciat-o, mi-a facut placere sa ma spal cu acest gel de dus. Si la fel ca in cazul spumei de baie cu mango descrisa mai sus, am folosit acest gel de dus atat eu cat si Alex. Am cumparat de multe ori pana acum geluri de dus SoftSoap (este o colectie de geluri de dus disponibila in massmarket), iar aromele mele preferate sunt cele cu fructe, foarte intense. De fiecare data cand iau geluri de dus din aceasta colectie, incerc sa iau o aroma noua pentru mine; am mai folosit in trecut gelul de dus cu rodii sau cel cu miere si levantica din aceasta gama.

Spuma de baie cu flori de cires, 740 ml, made in Canada. A fost o spuma grozava care mi-a placut mult, am folosit-o atat eu cat si Alex. La fel ca si in cazul spumei de baie cu mango descrisa mai sus, am cumparat aceasta spuma de baie cu intentia sa testez produse noi, game noi, si nu m-a dezamagit. 

Gel de dus The Body Shop White Musk, 250 ml, made in UK. A fost un gel de dus absolut grozav, de departe gelul meu de dus preferat pe care l-am folosit anul acesta. L-am cumparat in ianuarie impreuna cu alte cateva produse The Body Shop, si l-am terminat in iulie -- m-a tinut 6 luni. Produsele The Body Shop nu sunt ieftine si acest gel de dus a avut un pret mare, mai mare decat dau de obicei pe geluri de dus si produse de baie, dar este un produs luxuriant si imi ingadui cate un rasfat din acesta din cand in cand. Produsele cu mosc sunt preferatele mele de la The Body Shop, si am savurat din plin fiecare picatura din acest gel de dus. Am tras de el si m-a tinut timp de 6 luni, dar m-a tinut atat de mult timp si pentru ca am folosit si alte geluri de dus concomitent. Recomand acest produs din suflet.

Gel de dus cu ceai verde, travel size -- l-am avut in camera de hotel in vacanta mea recenta din Cuba. Un alt gel de dus absolut grozav! Nu stiu cum voua, dar mie imi plac foarte mult produsele de ingrijire si frumusete cu ceai verde, datorita efectului calmant extraordinar pe care ceaiul verde il are asupra tenului si asupra pielii corpului in general. Si nu conteaza brandul sau marca produsului, ci conteaza ingredientul -- ceaiul verde este cel care face diferenta, si nu eticheta de pe produs. Am avut doua geluri de dus din acestea cu ceai verde, primul l-am inclus in articolul meu precedent Empties, iar cel de-al doilea a ajuns in articolul de astazi, ca asa s-a intamplat de nu le-am treminat pe amandoua unul dupa altul, ci la un interval oarecare de timp intre ele.

Continuu cu produsele pentru ingrijirea parului.
Sampon uscat Batiste, sampon Herbal Essences, sampon cu struguri, masca de par TRESemmé, masca de par Pantene, mostre Pantene, mini-sampon
Sampon uscat Batiste, varianta XXL Volume, 200 ml. Cu siguranta sunteti familiare cu acest produs, are o reputatie foarte buna printre sampoanele uscate. Este de departe samponul meu uscat preferat si este cel putin a doua oara cand l-am folosit. M-a tinut aproximativ 9 luni, deoarece folosesc samponul uscat doar in situatii de urgenta ca sa-mi improspatez parul cand am nevoie (cum si este conceput sa fie folosit) si nu ca sa prelungesc perioada dintre doua spalari pe cap, am obiceiul sa ma spal pe cap in fiecare zi. Iar dintre toate sampoanele Batiste, varianta XXL este preferata mea. Ca sa va spun sincer, nici nu am incercat pana acum alte variante de la Batiste (cirese, tropical, original si alte arome), de teama sa nu fiu dezamagita -- mi-a placut XXL Volume de prima oara si i-am devenit fidela. Am scris candva in review mai detaliat pentru acest sampon uscat, daca vreti sa il cititi aici.

Sampon Herbal Essences cu catina (seaberry), 400 ml -- nu mi-a placut asa de mult, imi lasa parul tern, nu-i conferea nicio stralucire, nu m-a impresionat, n-o sa-l mai cumpar.

Sampon Viorica (Moldova), cu struguri, 300 ml, l-am primit anul acesta impreuna cu alte produse din aceeasi gama. A fost un sampon bun, mi-a placut, si am fost incantata de aroma sa intensa de struguri. Si acum cand am sticla goala langa mine in timp ce scriu acest articol, inca i se mai simte aroma intensa de struguri. Am folosit si balsam de par din aceeasi gama cu struguri, dar n-am apucat sa-i pastrez ambalajul ca sa vi-l pot prezenta in acest articol.

Masca de par TRESemmé, 260 g. Au trecut deja cateva luni bune de cand am consumat acest produs, caci a fost unul din primele produse pe care le-am adaugat colectiei de empties pentru acest articol; si ca sa va spun sincer, nu mai tin minte ce impresie mi-a lasat. Tin minte vag ca nu mi-a lasat o impresie extraordinara, a fost o masca de par buna, dar nu una grozava. Si insusi faptul ca nu mai am o memorie clara despre acest produs deja inseamna ca intuitia mea este corecta, nu am fost din cale afara de impresionata de aceasta masca, altfel as fi tinut minte cu siguranta. Cand am scris articolele mele precedente din seria Empties, aveam obiceiul sa-mi fac notite intr-un draft cu descrierea fiecarui produs pe masura ce le consumam si adaugam ambalajul colectiei mele de produse terminate, si astfel scriam acele review-uri pentru fiecare produs in parte cu memoria proaspata, iar cand eram pregatita sa public articolul, doar imi updatam notitele si gata articolul. Dar de data aceasta nu mi-am facut timp pentru acele notite, si acum a trebuit sa ma bazez doar pe memoria mea din ultimele luni ca sa descriu aceste produse si ce impresie mi-a lasat fiecare dintre ele. In trecut am folosit si alte produse TRESemmé pentru ingrijirea parului cum ar fi sampoane si balsamuri, dar aceasta masca nu a fost la fel de grozava, nu am sa o mai cumpar neaparat. Dar in schimb miroase foarte fain -- mirosul i se mai simte in cutie chiar si acum, dupa luni de cand am folosit-o.

Masca de par Pantene AgeDefy, 200 ml, made in USA -- nu am fost impresionata de acest produs. In general imi plac produsele pentru ingrijirea parului de la Pantene, si am folosit in trecut diverse produse Pantene cum ar fi sampoane, balsamuri, alte masti de par, si toate acele produse au fost grozave. Dar aceasta masca nu a fost la fel de buna pentru parul meu, n-am s-o mai cumpar. De altfel, mastile mele preferate pentru par sunt cele cu ulei de argan, si incerc sa imi cumpar ori de cate ori am ocazia, cat mai des posibil -- in prezent folosesc o masca de par cu ulei de argan si imi place, e buna. 

Doua mostre Pantene, sampon si balsam, 10 ml fiecare, made in USA. Le-am primit in posta ca reclama, si le-am folosit la un dus. De data aceasta am fost incantata de acest produs. De altfel, cum spuneam si mai sus, imi plac sampoanele si balsamurile de par Pantene, si am folosit aceste doua produse in marimea standard in trecut, n-as ezita sa le mai iau din nou. Va recomand din suflet acest sampon si balsam de la Pantene ca fiind foarte bune.

Sampon travel size, 23 ml, made in USA. In aceasta vara am fost la Windsor, un oras din Sudul Canadei la granita cu Statele Unite, si am folosit acest mini-sampon in camera de hotel, a fost ok. 

Urmeaza parfumurile.
Parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure, parfum Hugo Boss Hugo Woman, mostra de parfum Avon Absolute
Parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure (apa de parfum), 50 ml, made in France. Un parfum de vara spledid, m-am bucurat de el cu toata fiinta mea. L-am primit cadou de la John de Craciun acum 2 ani. I-am dedicat un articol extensiv vara trecuta, unde i-am facut un review foarte detaliat, daca vreti sa-l cititi aici.

Parfum Hugo Boss Hugo Woman (parfum de poseta 8 ml), made in UK. L-am primit de la o prietena. Candva l-am avut si in marimea standard 50 ml, l-am primit de la John de Craciun acum 3 ani ani. Si despre acest parfum am scris mai detaliat pe blog in trecut, i-am dedicat mai multe articole, cel mai recent puteti sa-l cititi aici daca doriti.

Mostra de parfum Absolute de la Avon, am primit-o de la o prietena care este reprezentanta Avon. E un parfum fain, prima impresie a fost una buna, caci mostra fiind mica, am putut sa folosesc parfumul o singura data. Dar in general nu cumpar produse Avon, deci nu ma astept sa-l folosesc pe viitor. L-as folosi numai daca l-as primi cadou de la cineva, dar altfel nu l-as cumpara, de obicei prefer parfumuri de la case mai mari.

Urmeaza deodorantele si produsele pentru ingrijirea corpului.
Deodorant Lady Speed Stick, mini-deo Dove, balsam pentru picioare Barefoot Venus, servetele umede Kleenex
Deodorant solid Lady Speed Stick, 70 ml -- a fost bun si eficient, mi-a placut. Folosesc un deo solid Lady Sped Stick si in prezent, caci atunci la shopping am cumparat mai multe deodorante din acestea.

Deodorant stick Dove cu aroma de castravete, varianta mini, 14 g. Apreciez foarte mult produsele de ingrijire Dove, inclusiv deodorantele, si am folosit pana acum diferite arome. Aroma cu castravete, fiind foarte proaspata, se afla printre preferatele mele, este repeat purchase, o cumpar foarte des. In prezent mai am deodorante din acestea in baie, si imi place mai ales sa le iau in calatorii fiind travel size; dar de asemenea imi place sa am unul din acesta in geanta cand petrec o zi intreaga in oras si cand stiu ca voi avea nevoie de un refresh pe parcursul zilei.

Balsam pentru picioare Barefoot Venus, 10 ml. Barefoot Venus este un brand de frumusete canadian relativ nou, cu sediul central la Vancouver. Am descoperit produsele Barefoot Venus anul trecut, am primit acest balsam de picioare la un eveniment monden anul trecut in septembrie, m-a tinut cateva luni. E un produs bun si eficient, mi-a placut. Am folosit sau inca mai am in colectia personala si alte produse de ingrijire a corpului Barefoot Venus cum ar fi geluri de dus, creme de maini, uleiuri esentiale etc. Este o gama de produse naturale si de buna calitate; daca aveti ocazia sa le folositi, nu le ocoliti.

Doua pachete de servetele umede pentru maini si pentru uz general Kleenex Fresh on the Go, 10 bucati fiecare, made in South Korea -- am tot timpul servetele din acestea la indemana, la birou, acasa, in baie, in dormitor, in poseta cand sunt in oras, imi sunt indispensabile si sunt foarte utile in tot felul de situatii.

Continuu cu produsele pentru ingrijirea tenului.
Crema de zi Nivea, crema de noapte Olay, gel de spalat pentru fata St. Ives, servetele demachiante, masca pentru ochi, lotiune tonica Biotherm, mini-crema de zi
Crema de fata de zi antirid Nivea, 50 ml -- a fost o crema buna, nu m-a dezamagit, as mai folosi-o pe viitor.

Crema de fata de noapte antirid Olay, 60 ml -- un alt produs bun care mi-a placut, nu m-a dezamagit, as mai folosi aceasta crema pe viitor.

Gel de spalat pentru fata St. Ives cu ceai verde, brand canadian, 200 ml -- este un produs excelent de care am fost incantata, datorita efectului calmant extraordinar pe care ceaiul verde din compozitia acestui gel de spalat il are asupra tenului. Dupa cum mentionam mai sus cand scriam despre un gel de dus cu ceai verde, imi plac foarte mult produsele pentru ingrijirea tenului si corpului pe baza de ceai verde, sunt fabuloase, si le recomand din inima.

Servetel demachiant Travel Lite (mostra travel size, 1 bucata), made in USA -- l-am avut in camera mea de hotel la Windsor unde am calatorit in aceasta vara pentru un tournament de karate al lui Alex (Alex face karate de 2 ani si are centura albastra in karate). A fost un produs ok.

Servetel demachiant Simple, mostra (1 bucata), l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox la care am fost abonata timp de doi ani, pana anul acesta in mai. A fost un servetel ok.

Masca de ochi BLAQ, marime de testare, o utilizare, am primit-o in ultima mea cutie de frumusete Topbox la care am fost abonata pana anul acesta in mai. Produsul consta in doua benzi cu carbon pe care le aplici sub ochi, si le tii 10-15 minute pentru un efect de calmare si de-puff a ochilor, reducerea cearcanelor, etc. In principiu mi-a placut aceasta masca, prima impresie a fost una buna desi o singura utilizare nu mi-a fost suficienta sa-mi fac o impresie mai clara despre acest produs, ar fi fost mai adecvat sa exprim o parere despre aceasta masca dupa multiple utilizari daca as fi avut ocazia sa o folosesc mai mult de o data.

Lotiune tonica Biotherm, 14 ml, made in France, am primiti-o in cutia mea lunara de frumusete Topbox. A fost o lotiune tonica absolut grozava, foarte delicata cu pielea, mi-a placut foarte mult, o recomand din suflet.

Crema pentru fata Glamglow, 5 ml, made in South Korea -- un alt produs pe care l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox. Am folosit-o ca si crema de zi, si a fost grozava -- usoara, se absoarbe imediat in piele, nu lasa senzatia de gras pe ten, o calitate pe care o apreciez foarte mult la cremele de fata, atat cele de zi, cat si cele de noapte.

Si ultima categorie de produse din articolul de astazi, produse de machiaj.
Pudra compacta L'Oréal, creion dermatograf Lancome, ruj rosu Lise Watier, ruj-creion nude, oja in nuanta café au lait
Pudra compacta L'Oréal Infallible este unul din produsele mele preferate de makeup, si am folosit-o de mai multe ori in ultimii ani. Apreciez produsele de makeup L'Oréal, iar pudrele lor compacte sunt bune si usor de aplicat. Obisnuiesc sa aplic pudra compacta cu o pensula de pudra cu unghi de aplicare direct pe ten, decat pensula cu unghi oblic. Ultima oara am cumparat aceasta pudra aproape din inertie, ca o folosisem si in trecut si am apreciat-o.

Creion dermatograf negru Lancome. L-am folosit atat pentru pentru ochi, cat si pentru sprancene. M-a tinut mai mult de un an, si l-am folosit pana la ultimul “strop” -- l-am ascutit, l-am ascutit, pana l-am ascutit de tot, l-am consumat in intregime. A fost un produs bun si nu m-a dezamagit.

Ruj rosu Lise Watier, un brand canadian. L-am primit la un eveniment monden sau altul, m-a tinut mai mult de un an. Desi Lise Watier e un brand canadian, pe ruj vad ca scrie ca e fabricat in Italia. 😊 In fine, a fost un ruj bun, relativ usor de aplicat, cu o oarecare rezistenta (dar nu suta la suta rezistent la transfer), mi-a placut.

Creion-ruj Jingai, o nuanta nude (Champagne), l-am primit in cutia mea de frumusete Topbox. A fost un ruj "confortabil", pentru zilele cand ma grabeam si nu aveam timp pentru un machiaj sofisticat, aplicam rujul si plecam; caci este un ruj foarte usor de aplicat, low maintenance. Dar in acelasi timp, nu a fost un ruj rezistent la transfer, trebuia sa-l aplic de multe ori pe zi.

Oja KleanColor, nuanta café au lait, am primit-o de la John, si am folosit-o pana cand am consumat-o si s-a uscat de tot, m-a tinut mai mult de un an. A fost o oja buna, nu m-a dezamagit cu nimic. Culoarea asta discreta café au lait este tot timpul prezenta in trusa mea de oje, pentru atunci cand nu am timp sa-mi fac o manicura prea sofisticata. Cateodata imi place sa imi fac manicura cu oje in culori tari (negru, orice nuanta de albastru, turcoaz, verde, gri metalizat, rosu, burgundy, maro, etc.), dar cateodata, cand nu am prea mult timp la dispozitie pentru rasfat personal, imi fac manicura cu o oja intr-o nuanta mai discreta cum este aceasta oja café au lait.

Atat pentru povestea de empties de azi. Voi ce produse ati mai consumat ultima perioada? Ati folosit sau v-au placut vreunul din aceste produse?

Sa aveti o saptamana grozava!

Photo credit: Victoria West

9 comments:

  1. Estupendos productos! Espero verte pronto por mi blog! ♡♡♡

    ReplyDelete
  2. Great post dear!
    I follow you can you follow me back?
    www.guzelvekulturlu.com
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for visiting and for following, I'm also following you.
      Please come again!
      Cheers,

      Delete
  3. Ai fost in Cubaa, ah... Bravo, visez sa ajung, poate nu vom ajunge niciodata acolo, ma bucur pentru tine!
    Revenind la subiectul principal al postarii, de mango sunt si eu cucerita in produsele de corp, gel de dus… tot un spumant am luat si eu, de 1L de la Balea.
    In Italia mi-a placut mult unul de portocale, de la Palmolive. Crema de fata de la Olay as vrea sa incerc si eu, pe aceea care e bine formulata si laudata de alte fete bloger.

    pup
    Mihaela Pojogu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Mihaela, ma bucur sa te vad, mersi pentru vizita. :)
      Sa ai o saptamana frumoasa!

      Delete
  4. eu nu reusesc deloc sa tin ambalajele goale, le arunc cu asa o mare satisfactie ca deschid alt produs :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!