Saturday, February 18, 2012

Cumparaturi la Toronto

Va povesteam mai inainte ca m-am mutat de curand intr-o suburbie a Toronto-ului, Whitby, unde mi-am cumparat casa. Scena shoppingului in Whitby nu este una grozava si nu este punctul forte al orasului, asa ca pentru cumparaturi tot la Toronto merg. Locuiesc in noua mea casa de putin timp, de 3 luni mai exact, si pana acum nu am avut nicio ocazie sa merg la Toronto special pentru cumparaturi. Dar in schimb, intru in magazinele si mall-urile din Toronto atunci cand merg la Toronto pentru alte treburi, si profit de ocazie sa vad ce mai este nou prin magazine.

Ultima ocazie de acest fel a fost la inceputul acestei saptamani. Am combinat utilul cu placutul, si dupa ce mi-am incheiat business-ul in Toronto pe acea zi, am mers si la mall-ul meu preferat din centru, Toronto Eaton Centre. Era chiar inainte de Sfantul Valentin, si cum lasasem procurarea cadoului pentru sotul meu de Sfantul Valentin pe ultima suta de metri, am profitat de aceasta ocazie si am mers la o mica tura de cumparaturi. Tinta mea directa a fost H&M, de unde m-am gandit sa ii cumpar lui John cateva piese din noua colectie pentru barbati David Beckham for H&M de-abia lansata in magazine, la inceputul acestei luni; iar magazinul H&M de la Toronto Eaton Centre este unul din cele 3 magazine H&M din Toronto unde se vand colectiile designer (cum a fost si cazul colectiilor Lanvin, Versace si Marni de luna viitoare); celelalte doua fiind magazinele H&M de la Yorkdale Mall si de pe Bloor Street. Din fericire, colectia David Beckham nu s-a vandut in prima zi in intregime asa cum s-a intamplat cu alte colectii designer anterioare; iar oferta inca era destul de atragatoare, dupa aproape doua saptamani de cand colectia era lansata in magazine. Am ales pentru John acest maieu gri si acesti pantaloni sport negri.



Bineinteles ca, fiind la H&M, nu m-am putut abtine sa nu cumpar ceva si pentru mine, si mi-am ales un top casual verde din noua colectie de primavara-vara disponibila acum in magazinele H&M. Le-am intrebat pe angajatele din magazin daca a mai ramas ceva din colectia Versace din noiembrie trecut; dar aceasta era vanduta in intregime.

Dupa H&M am intrat la Lush. O vizita la magazinul Lush este o adevarata desfatare a simturilor! Cand intru acolo, de-abia rezist tentatiei sa nu cumpar jumatate din magazin! Toate sferele alea efervescente de baie, si sapunirile alea naturale homemade, si gelurile alea de dus care miros nemaipomenit – iti vine sa pleci cu intreg buticul acasa nu alta! Am cumparat sfere efervescente de baie cu arome marine (aroma mea preferata pentru produsele de baie), dar i-am luat si o sfera lui bebe meu Alex in forma de robotel, special conceputa pentru copii, cu efect sleep inducing. Am folosit acea sfera (bine, nu era tocmai o sfera, fiind in forma de robotel, dar acesta este termenul general pentru acest tip de produs) in aceeasi seara cand i-am facut baie lui Alex, si bebe meu a dormit in acea noapte neintors! Efectul de adormire al robotelului chiar a functionat.

O alta piesa pe care mi-am cumparat-o de curand a fost un golf sweater mulat cu maneci scurte si guler turtleneck, mov; dar nu din Toronto, ci dintr-un magazin din Whitby. Imi doream demult un golf cardigan sau golf sweater, dar nu prea gaseam in magazine, si nici nu aveam timp sa rascolesc internetul pentru a gasi unul pe placul meu. L-am gasit pe acesta absolut intamplator, si l-am luat fara sa stau prea mult pe ganduri; iar pretul a fost mai mult decat decent – $10. Este oficial noua mea haina preferata. Desi este o haina casual, cu accesoriile portivite da o eleganta deosebita tinutei. L-am purtat duminica trecuta la un eveniment monden din Toronto, si intentionez sa-l port si weekendul viitor la o petrecere la care tocmai am fost invitati. Copilul meu Alex are o vesta golf de la Mexx Kids pe care o poarta cu camasa la unele ocazii care cer o tinuta eleganta; imi place atat de mult acea vesta a lui, incat il imbrac cu ea ori de cate ori am ocazia. Cateodata imi exprim simtul modei si cu Alex, nu doar cand e vorba de propria mea garderoba, si uneori imi fac placerea de a-i alege tinute elaborate si elegante in favoarea puloverelor cu ursuleti si masinute.

16 comments:

  1. I love your blog. your style and vibe are great. would love it if youd check out mine and follow me back if you like! thanks!

    http://www.clothesovercarbs.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Charlotte, welcome to my blog and thank you for your visit and for your nice comment. I'm looking forward to checking out your blog too. :)
      Enjoy your Sunday!

      Delete
  2. sa le porti sanatoasa...si , da...si eu iubesc Lush-urile...minunate...nu stii lace sa te uiti mai intai :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hi Francesca, thank you for stopping by. Lush is great. :) And yes, David Beckham for H&M collection is new, launched about 2 weeks ago, and it's still available in H&M stores. I was writing in my post that I bought those two pieces in the photos for my husband as a Valentine gift, the grey tank and the black pants.
      Enjoy your Sunday and have a great week ahead!

      Delete
  4. I want to buy something from this collection for my boyfriend. I really like it. Happy Sunday honey!

    ReplyDelete
  5. Hi Aphrodite, thank you for your visit. David Beckham collection would be a nice gift for your boyfriend. :) As I was mentioning in my comment above, I bought some stuff for my husband. :)

    Happy Sunday to you too and have a great week ahead!

    ReplyDelete
  6. It's a great collection, and so is David :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Psycho Cat, thank you for your comment.
      Happy Sunday and a happy week ahead!

      Delete
  7. I'm a huge fan of him and this collection seems great!!! xoxo

    www.rockandfrock.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Valeria, thank you for stopping by. He is nice, and so is this collection, I like it a lot. :))
      Have a great week ahead!

      Delete
  8. Ce dragut ca il imbraci pe cel mic si cu altfel de combinatii :D Sunt frumoase si puloverele cu ursuleti, insa cred ca tinutele pe care i le alcatuiesti acum vor avea un efect pozitiv si cand va fi mare. Te pup si o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sper sa se intample acest lucru, Macnetize. :) Deja a devenit selectiv la propriile lui haine, are hainutele lui preferate; si daca nu-i place ceva, nu ma lasa sa-l imbrac, ci mai degraba imi arata in dulapul lui ce ar vrea sa poarte in ziua respectiva. :)))
      Te pup si eu, si sa ai si tu o saptamana minunata!

      Delete
  9. Replies
    1. Hi Melissa, thank you for your visit. Have a great week ahead!

      Delete

Thank you for your comments!