Tuesday, October 23, 2012

O noua colectie designer – Martin Lim for Reitmans

Reitmans este o casa de moda canadiana fondata la Montreal in 1926 (anul trecut au implinit 85 de ani de existenta). Este un brand de moda pret-a-porter la preturi accesibile, adresat femeilor. In prezent, Reitmans are 364 magazine in toata Canada. Din aceeasi familie fac parte si alte branduri canadiene – Smart Set, RW & Co, Addition Elle, Thyme Maternity (cel din urma fiind un brand pentru gravide). Toate aceste magazine ofera moda casual, la preturi foarte prietenoase, si magazinele acestor branduri se regasesc aproape in fiecare mall si centru comercial din Canada. Am si eu cateva piese Reitmans in garderoba mea, dar si de la Smart Set; iar cand am fost insarcinata, toate hainele mele de gravida au fost cumparate de la Thyme Maternity.

In aceasta toamna Reitmans lanseaza o colectie designer in colaborare cu creatorii de moda canadieni din spatele brandului Martin Lim, echipa de sot si sotie, montrealezii Danielle Martin si Pao Lim (numele brandului Martin Lim vine de la numele de familie ai celor doi). Brandul Martin Lim a fost fondat in 2010, iar in 2011 cei doi designeri au fost castigatorii unui concurs de moda important din Canada, Mercedes Benz Start Up. Noua colectie cuprinde 10 rochii la preturi accesibile, cuprinse intre $85 si $120. Colectia Martin Lim for Reitmans va fi disponibila online pe Reitmans.com incepand cu 1 noiembrie 2012, si in magazinele Reitmans incepand cu 2 noiembrie 2012.

Din punctul meu de vedere, este o colectie foarte draguta, si cat se poate de purtabila – as purta fara sa ezit oricare din aceste rochii, ba chiar multe dintre ele s-ar potrivi pentru ocazii day-to-evening.

Sursa poze: Reitmans.com

6 comments:

  1. Nice collection! I m following you now on GFC! Hope you'll visit my blog and follow back if you want! :)

    xxx

    http://bygthoughts.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Hi Georgia, thank you or visiting and for sharing your thoughts. I'll check out your blog. Have a nice weekend!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hi Jenny, welcome to my blog and thanks for stopping by.
      Enjoy your weekend!

      Delete
  4. Hi Mitta, thank you or your comment and welcome to my blog. Please come again. :)
    Have a wonderful weekend!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!