Friday, December 14, 2012

Foxy Originals Sale in Toronto

Foxy Originals este un brand de bijuterii din Toronto, iar in spatele acestui nume sunt doua creatoare de bijuterii, Jennifer Ger si Suzie Chemel. Am avut ocazia sa le cunosc pe cele doua creatoare in timpul unui eveniment monden de acum doua luni, cand Foxy Originals a prezentat o colectie de bijuterii dedicate Zilei Sfantului Valentin (am scris mai multe despre evenimentul respectiv pe Blog Tango, in acest articol).

De curand la Toronto a avut loc un eveniment sale organizat de cele doua creatoare Foxy Originals. Evenimentul a avut loc pe 5 decembrie la Bata Shoe Museum din Toronto, si urma sa inceapa la 6.30pm. Sale-ul de bijuterii se anunta a fi unul foarte atractiv, cu preturi foarte mici, incepand cu $5 si $10. Am mers acolo dupa serviciu, desi nu intentionam neaparat sa-mi cumpar bijuterii noi, caci am deja o colectie de bijuterii suficient de numeroasa incat sa nu-mi doresc sa cumpar alte piese noi in viitorul apropiat, ci am mers mai degraba din spirit jurnalistic, caci primisem invitatia la eveniment din partea PR-ului firmei.

In unele zile ale saptamanii Bata Shoe Museum este deschis pana la 5pm, in altele pana la 8pm. Sale-ul Foxy Originals a avut loc intr-o zi de miercuri cand programul muzeului se inchide la 5, iar conducerea a pus spatiul muzeului la dispozitia organizatorilor acestui eveniment dupa inchiderea programului, astfel incat cei care au venit la Bata Shoe Museum in acea seara nu erau vizitatori la muzeu, ci cumparatori de bijuterii.

Am ajuns acolo la 6.30, adica exact la inceputul evenimentului, si deja era o gramada de lume. Incinta muzeului era plina de cumparatori, si mai era si o coada afara, la intrare, iar usa era inchisa. De ce era coada la intrare si de ce era usa inchisa? Inauntru era deja prea multa lume, incat portarul muzeului a inchis usa si lasa sa intre musterii noi doar pe masura ce altii ieseau din muzeu, ca sa nu fie prea aglomerat. Exact ca la cluburi, cand stai la coada la intrare cu buletinul in mana sa-ti verifice varsta, si intri cate unul – cate doi, doar pe masura ce altii ies din club, pentru a se evita suprapolularea localului.

Pai si cum, ma gandeam, eu stau la coada asta? Aveam la dispozitie doar jumatate de ora pentru a sta la acel eveniment, dupa care trebuia sa plec spre casa, si nu puteam sa astept la intrare atat de mult. Am batut la usa, si cand portarul mi-a deschis, i-am spus ca sunt reprezentant media, si m-a lasat sa intru.

Desi bijuteriile erau dragute si aveau preturi foarte bune, nu mi-am cumparat nimic, pe de o parte pentru ca nici nu imi propusesem sa fac cumparaturi in acea seara (cum explicam si mai sus), iar pe de alta parte fiind atat de multa lume, coada la casa era foarte lunga, si nu aveam timpul necesar sa stau la coada. Toata lumea se inghesuia la cutiile cu bijuterii la pretul $5 si $10. Am admirat bijuteriile, am facut cateva poze, iar jumatate de ora mai tarziu m-am retras spre casa.

Creatoarele de bijuterii Suzie Chemel si Jennifer Ger, Foxy Originals
Photo credit: Victoria West

9 comments:

  1. dragut eveniment ! imi plac si mie , din pacate la noi nu prea sunt !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Coco, mersi ca ai trecut pe aici. :)
      Sa ai un weekend minunat!

      Delete
  2. Hi Victoria, how are you? Thanks for your kind comment...this looks like a lovely went with so many stunning pieces!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sam, good to see you, thank you for stopping by. :)
      I'm good, getting ready for the holiday season.
      I hope you have a great weekend!

      Delete
  3. Hi Blackberry Fashion, welcome to my blog and thank you for visiting.
    Come again soon. :)
    Enjoy the rest o your weekend!

    ReplyDelete
  4. Merry Christmas and Happy Holidays everyone!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!