Sunday, May 05, 2013

Prezentarea la Toronto a noii colectii Swarovski, toamna-iarna 2013-2014

Saptamana trecuta, si anume marti, 23 aprilie, Swarovski a prezentat jurnalistilor de moda din Toronto noua colectie de bijuterii si accesorii pentru sezonul de toamna-iarna 2013-2014. Evenimentul de prezentare a avut loc la Hotel Shangri-La din centrul Toronto-ului, o locatie luxoasa si plina de sarm, devenita deja in mod obisnuit o gazda pentru evenimentele mondene organizate de celebra casa de moda austriaca.

Noua colectie de toamna-iarna Swarovski se numeste Secret Treasures si este inspirata de patru locuri romantice si misterioase din lume – Venetia, Himalaya, India, China. Colectia cuprinde coliere, pandative, bratari, inele, cercei, accesorii pentru barbati, posete, ceasuri pentru femei si pentru barbati, bijuteriile si accesoriile Hello Kitty, bijuterii si accesorii inspirate de lumea povestilor Disney, portofele, cardholders, accesorii pentru iPhone si iPad, stickuri de memorie, si altele.

In acest sezon bijuteriile si accesoriile Swarosvki au primit nume cu litera V – Velour, Vermeil, Vesuve, Verseau, Vera, Viola, Vividness, Vintage, Vybil, Venetie, Vision, Vita, Vio, Vi, Vanilla, Veda, Via, Vitality, Virtuous, Voile, Vermillon, Valina, Vanella, Valeska, Valora, Verena, Vida, Voy, Vona, Valour, Verso, Vassili, Vona, Vanora, Valina, Vittore, Vienna, Vala, Veto, Vibrant, Veloce, Very, Virtual, Vilja, si altele. 

Noua colectie Swarovski va fi disponibila in magazine si online (Swarovski.com) incepand cu august-septembrie 2013. Va arat mai jos poze de la eveniment, iar mai tarziu voi reveni cu poze detaliate ale acestor superbe bijuterii.


































Photo credit: Victoria West

6 comments:

  1. cred ca a fost o adevarata desfatare !
    Paste fericit iti urez !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Coco pentru urari, si tie iti urez un Paste fericit.
      Hristos a inviat!
      Si da, evenimentul a fost o desfatare, fiecare eveniment Swarovski este asa. :)

      Delete
  2. Hristos a inviat!
    Arata fabulos piesele, clutchurile m-au cucerit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat a inviat!
      Sper ca ai avut sarbatori frumoase. :)
      Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai bun!

      Delete
  3. Draga mea, te invit la tag: http://neverspoiledenough.blogspot.ro/2013/05/sunt-premianta.html :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Andreea pentru tag, ma voi ocupa de el in zilele ce urmeaza. :)

      Delete

Thank you for your comments!