Friday, May 31, 2013

Statistici Blogger

Mi-am facut un obicei ca o data pe an sa scriu un articol in care sa analizez statisticile blogului meu – cuvintele cheie care ii aduc pe cititorii mei pe blog, surse de trafic, de unde provin cititorii mei, si alte componente ale statisticilor Blogger. In anii precedenti, adica in 2011 si 2012, faceam asta la inceputul anului; dar anul acesta tot n-am gasit timpul potrivit pentru a scrie acest articol (caci mereu apareau alte subiecte mai fierbinti despre care vroiam sa scriu), incat m-a apucat luna mai si de-abia acum am ocazia sa scriu articolul anual despre statistici.

Daca e sa compar statisticile din acest an cu cele din anii precedenti, observ atat diferente cat si asemanari, si in felul acesta imi dau seama ce ii intereseaza mai mult pe cititorii mei cand ajung pe blogul meu.

Iata si unele din cuvintele cheie pe care le-am descoperit in statisticile blogului “Fashion, Style, Beauty and More” in ultimul an (voi reda ortografia lor exacta, cu exceptia majusculelor de rigoare), si la ce articole au ajuns cititorii mei atunci cand au cautat aceste informatii.

Bijuterii si accesorii – am scris foarte multe articole dedicate atat bijuteriilor, cat si accesoriilor in general. Cei doi termeni, “bijuterii” si “accesorii”, sunt unele din cele mai frecvente taguri pe blogul meu. Multe din articolele mele despre bijuterii si accesorii sunt dedicate colectiilor Swarovski, si sunt convinsa ca cei care au folosit aceste cuvinte cheie au gasit pe blog numeroase articole despre brandul de bijuterii Swarovski. 

Bijuterii Swarosvski – un cuvant cheie similar cu cel de mai sus, care probabil i-a adus pe cititorii mei la aceeasi categorie de articole.

Lovely crystals – avand in vedere ca majoritatea bijuteriilor Swarovski sunt de cristal, acest cuvant cheie i-a adus pe cititorii mei la articolele despre Swarovski.

Butoniere barbati – un numar de articole de pe blog sunt dedicate modei pentru barbati, iar in ce priveste “butoniere barbati”, am scris despre colectiile Swarovski pentru barbati, care includ si butoni (sau butoniere). 

Bratari Swarovski barbati – am publicat articole despre colectiile pentru barbati Swarovski, care cuprindeau si bratari.

Ochelari Swarovski, ochelari de soare Swarovski toate modelele, ochelari de soare Swarovski Bianca – aceste cuvinte cheie sunt destul de “la tinta”, am scris in ultimul an despre ochelari Swarovski, ceea ce inseamna ca cititorii mei au gasit exact ceea ce cautau.

The Sound That Broke the Silence este un film de scurt metraj care a fost prezentat anul acesta la ReelWorld Film Festival din Toronto care a avut loc luna trecuta, si pe care l-am mentionat intr-un articol din  martie 2013.

Clara Pasieka – este vorba de actrita canadiana Clara Pasieka pe care am cunoscut-o prima oara anul acesta in martie, in cadrul unei conferinte de presa pentru ReelWorld Film Festival 2013. In timpul acelei conferinte am facut un interviu cu Clara si am publicat un articol despre unul din filmele ei – actrita a participat cu doua filme de scurt metraj la acest festival. Un alt articol pe care l-am scris despre Clara Pasieka in decursul acestei luni este despre un alt film de scurt metraj de-al sau, Pretty Thing, cu care actrita a participat la festivalul de film Cannes care a avut loc luna aceasta.

10 lucruri de stiut cand te muti la casa noua – nu am scris niciodata vreun articol de tip “How to” despre mutarea la casa noua, dar in schimb am scris un articol in ianuarie 2012 despre propria mea experienta atunci cand eu insami m-am mutat la noua mea casa unde locuiesc acum.

Alexa Vega heels – in martie 2012 am publicat un articol despre Alexa Vega, dar nu despre pantofii pe care i-a purtat, ci despre in brand de bijuterii, Renee Sheppard.

Comenzi online Victoria’s Secret, cum cumperi de le Victoria Secret – nu am scris despre cum sa faci comenzi online VS, dar in schimb am scris cateva articole despre prorpiile mele experiente de shopping la Victoria’s Secret.

Thrift shop Bucuresti – n-am scris despre magazine de acest gen din Bucuresti, dar in schimb am scris mai multe articole despre thift shopping la Toronto.

Carti Sohie Kinsella – scriu pe blog si despre carti, si am scris pana acum mai multe articole despre Sohie Kinsella si cartile ei.

Cascade Romania – n-am scris niciodata despre cascade din Romania, dar in schimb am scris despre Cascada Niagara.

Masini de teren – nu-mi aduc aminte sa fi scris vreodata despre acest subiect, dar daca cititorii au ajuns pe blogul meu folosind acest cuvant cheie, probabil ca am mentionat “masini de tren” intr-un articol sau altul. 

Statisticile imi arata unele din cuvinte cheie pe care le-am gasit si anii precedenti, cum ar fi urmatoarele:

Hello Kitty, bijuterii Swarovski Hello Kitty, accesorii Hello Kitty, magazin Swarovski Hello Kitty;
Cascada Niagara, Niagara pentru prima oara;
Le Chateau dresses;
Poze cu dovlecei de Halloween;
Lipstick Jungle;
Black dress;
Fashion style.

De asemenea, cititorii cauta direct blogul meu – am gasit cuvinte cheie fashionstylebeautyandmore.blogspot.com sau www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com.

Conform statisticilor, cititorii mei provin din Romania, Canada, Statele Unite, Rusia, Germania, Moldova, Olanda, Marea Britanie, Franta, Italia, si alte tari.

2 comments:

 1. interesant. dar mai interesant ca la mine pe primul loc si mere-laminarea parului si f putine cuvinte de cautare, doar fashion doctor direct.pupp

  ReplyDelete
  Replies
  1. Buna Stela, laminarea parului zici? :) Nu ma mira, avand in vedere ca scrii de multe ori despre frumusete.
   Te pup si eu, sa ai un weekend minunat!

   Delete

Thank you for your comments!