Saturday, October 03, 2015

Refashion -- Cu sau fara maneci, aceasta e intrebarea

Aveam in garderoba acest pulover Gap.
L-am cumparat la Toronto in 2006, in una din cele dintai sedinte de shopping pe care le-am avut in anul in care m-am mutat in Canada. Tot la acea sedinta de shopping mi-am luat o pereche de blugi pe care i-am iubit si pe care i-am purtat pana cand a trebuit sa renunt la ei.

Revenind la puloverul reconditionat de astazi, problema cea mai mare pe care il avea erau petele de la deodorant care nu mai ieseau din zona axilei, asa ca nu-l mai purtam de cel putin doi ani. Un candidat excelent pentru refashioning! La inceput nu stiam ce sa fac cu el, am avut o idee vaga sa-l transform intr-o fusta mini, dar mi-am dat seama ca nu e cea mai buna idee. Pana la urma m-am hotarat sa-l transform in top, iar pentru asta i-am taiat manecile ca sa scap de petele de deodorant, i-am cusut marginile de mana de-a lungul liniei topului, si iata ce mi-a iesit.
Detaliu al manecii
Am purtat noul meu top intr-un weekend acum doua saptamani cand am facut o iesire cu familia mea. Si daca ati observat in pozele de mai sus, port sosete, si iata un close-up.
Este prima oara cand am incercat aceasta combinatie -- sosete cu pantofi. Ideea ma tenta de mai mult timp, si am asteptat ca vara sa treaca si caldurile sa se domoleasca, pana am putut sa port sosetele. Sandalele pe care le-am purtat in acea zi (le am de cateva luni) imi fac rani la degete atunci cand le port pe piciorul gol, asa cum se intampla de multe ori cu incaltamintea noua, si in felul acesta, combinatia sosetelor cu sandale, am gasit solutia perfecta pentru aceasta problema. Ca sa nu mai spun de printul haios cu pisicute -- nu vi se pare adorabil? Am patru perechi in acest set, diferite culori, si printul usor diferit la fiecare pereche, dar toate patru cu model de pisici, fete de pisici si labute de pisici. Love them! :)

Eu si John avem o casa mobila, pe care o tinem parcata intr-o parcare din afara orasului acum ca sezonul de calatorii si camping s-a incheiat. In acel weekend am mers acolo ca John sa o pregateasca pentru iarna -- sa o curete, sa-i scoata apa din rezervoare, etc.
RV-ul are si un garaj incorporat in spate, unde tinem ATV-ul. Acum ca s-a terminat sezonul, si acesta va fi parcat pentru hibernare.
Si iata un glimpse din casa mea mobila.
Ce parere aveti de noul meu refashion? Va astept cu pareri si comentarii!

Photo credit: Victoria West

10 comments:

  1. aa, sandale cu sosere,ador combinatia asta. fara maneci-nu, nu avantajeaza ,mai bine cu manecute scurte sau trei sferturi. Te pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Stela, ma bucur sa te vad.
      Daca nu te avantajeaza fara maneci, atunci sunt atatea alte optiuni! :)
      Pupici si eu si sa ai o duminica frumoasa.

      Delete
  2. Great Sweater!
    Would you like to follow each other? Just let me know and I´´ll follow right back!
    xx
    Sarah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sarah, welcome to my blog if this is your first time here, and come again. :)
      Yes I would like us to follow each other, why not, I'll check out your blog.
      Enjoy your Sunday!

      Delete
  3. Nice look!!
    follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  4. Casa mobila, rulota, ce ma bucur pentru voi, e de mare ajutor, visam si noi la una, important e sa ne tina balamalele pentru a ne putea bucura de ea la pensie. :)
    Vesta, top, o idee buna. Rareori am incercat si eu sandale cu sosete, sunt funny ale tale! :)
    pupici

    ReplyDelete

Thank you for your comments!