Thursday, December 31, 2015

Happy New Year!

My dear friends and readers, I would like to take this moment to wish you a wonderful and fabulous 2016 with the best and the greatest it can bring to you and to your loved ones! May all your wishes and resolutions come true, and may this year be a happy one for all of you, no matter what happiness means to each of you!

Happy New Year!
Yours always, Victoria West

*********************

Este ultima zi a acestui an. In cateva ore ii vom spune adio vechiului 2015 si bun venit noului 2016. Vom face rezolutii pentru Anul Nou, ne vom propune sa realizam o lista de lucruri pe care nu am reusit sa le facem pana acum, ne vom dori unii altora tot ce e mai bun pe lume – prosperitate, sanatate, bucurii, fericire, iubire, implinirea tuturor dorintelor mici si mari.

Nu am fost niciodata omul rezolutiilor de Revelion, chiar daca locuiesc intr-o parte a lumii unde rezolutiile pentru noul an sunt o traditie impamantenita. Este una din acele traditii occidentale pe care romanii (si alte natii) au adoptat-o cam la fel cum s-a intamplat si cu ziua Sfantului Valentin, Sfantul Patrick sau Halloween. Vine Anul Nou, toata lumea face rezolutii, unele mai modeste, altele mai ambitioase; iar incepand cu prima zi a lunii ianuarie fiecare incearca sa realizeze rezolutiile din noaptea dintre ani. Dar nu stiu cum se facu, desi sunt juma’ romanca si juma’ canadianca, traditia vestica a rezolutiilor penrtu noul an nu s-a lipit si de mine. De obicei, cand vine un nou an, nu ma gandesc neaparat ca as vrea sa bifez cutare sau cutare lucru pe o lista de rezolutii, ci imi doresc sa am un an mai bun decat cel care tocmai a trecut. Iar in rest, prefer ca Anul Nou sa ma surprinda cu ce va avea mai bun de oferit.

Daca faceti rezolutii in aceasta noapte, va doresc sa le realizati. Daca nu faceti, va doresc ca noul an sa va aduca tot ce e mai bun si fericire nelimitata, indiferent ce inseamna fericirea pentru fiecare dintre voi.

Distractie placuta la petrecerea din noaptea asta si sa ne auzim cu bine. La multi ani!
A voastra, Victoria West.

10 comments:

  1. My dear Victoria, happy new year to you too!!! I wish you all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much Francesca, same to you, happy new year!

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you Natalie, same to you! Welcome to my blog if this is your first time here, and please come again!

      Delete
  3. Happy New Year dear!! Wish you all the best!!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you my dear, happy new year to you too! All the best!

      Delete
  4. La multi ani si in 2016, draga Victoria. Un an excelent iti doresc! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna NIce, multumesc ca ai trecut pe aici, iti doresc un 2016 excelent si tie, la multi ani!

      Delete

Thank you for your comments!