Sunday, January 31, 2016

Primele cumparaturi din 2016

Iata ca se incheie si prima luna a acestui an. Va vine sa credeti ca suntem deja in 31 ianuarie? Mai sunt 11 luni, si s-a mai dus un an, he-he. :) Saptamana aceasta la serviciu, mai exact joi si vineri, inca am apucat sa spun "Happy New Year" catorva colegi din alte departamente cu care nu ma vazusem toata luna, si chiar glumeam cu o colega in bucatarie in timp ce ne faceam cafeaua: "Inca suntem in ianuarie, chiar daca e deja sfarsitul lunii, deci inca mai putem sa ne spunem la multi ani fara sa sune neportivit!"

Si daca a trecut deja o luna din acest an, m-am gandit sa scriu un articol despre cumparaturile facute in aceasta luna. Nu stiu daca imi voi face un obicei lunar cu seria de articole despre cumparaturi, avand in vedere ca una din rezolutiile mele pentru 2016 a fost sa o raresc cu shoppingul pentru haine. Si daca tot am ajuns la aceasta discutie, in articolul de astazi va voi spune despre cumparaturile de frumusete si cosmetice pe care le-am facut in ultimele saptamani, dar nu si haine. Pana acum, de cand a inceput 2016, n-am cumparat nicio haina noua. Chiar daca e devreme sa vorbim, avand in vedere ca a trecut doar o luna si teoretic inca mai suntem la inceputul anului, dar ma bucur ca am rezistat o luna fara sa intru in niciun magazin, nici macar pentru un lucru micut cum ar fi o pereche de sosete sau ciorapi colorati. Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea aceasta deja facusem niste cumparaturi, asa ca acum e un progres fata de 2015.

Asadar, am rezumat ultimele sedinte de shopping la produse de ingijire si frumusete.
De curand am fost la The Body Shop, si mi-am luat noul parfum Black Musk, dar si doua produse din colectia White Musk -- un ge de dus si un ulei de parfum. Am auzit atat de multe lucruri despre noul parfum Black Musk in blogosfera, incat am devenit si eu curioasa, si mi l-am luat. L-am purtat pana acum o data, avand in vedere ca am mai multe parfumuri in colectie, si imi place sa le diversific si sa port un altul in fiecare zi. Inca nu mi-am facut o parere obiectiva despre acest parfum, avand in vedere ca l-am purtat o singura data pana acum, dar prima impresie a fost una buna si ca imi place.

Uleiul de parfum White Musk inca nu l-am folosit, dar gelul de dus White Musk il folosesc acum in baie si este grozav, lasa senzatia de piele fina si catifelata, si vi-l recomand si voua cu drag daca aveti ocazia sa mergeti la cumparaturi la The Body Shop.
Aici lucrurile stau mai simplu -- cateva produse massmarket: balsam pentru par Pantene, sampon Garnier, gel de dus Ombra Spa, deodorant Dove cu castravete, doua rujuri Rimmel London in aceeasi nuanta Kiss, balsam de buze EOS, Evolution of Smooth.

Multe din aceste produse sunt obisnuite de-ale mele, pe care le cumpar frecvent, caci sunt pe lista preferatelor mele si imi place efectul lor. Balsamul Pantene si samponul Garnier sunt prezente frecvent in baia mea, le cumpar des, parul meu este fericit cu ambele. Un alt produs obisnuit de-al meu este deodorantul Dove cu castravete. Am descoperit aceasta aroma Dove acum multi ani, l-am cumparat prima oara in 2008, mi-a placut foarte mult aroma sa proaspata, si de atunci l-am cumparat des.

Rujul Rimmel, nuanta 036 Kiss, este rujul meu preferat, my signature lipstick. Il am TOT TIMPUL in trusa mea de cosmetice. L-am descoperit acum doi ani, si am decis ca imi place destul de mult incat sa-l folosesc tot timpul. Il prefer pentru nuanta si textura, desi nu este foarte rezistent, si il aplic des. Dar nu ma deranjeaza. Daca alte rujuri pe care le folosesc poate ca le cumpar o singura data, si data urmatoare incerc un altul (alt brand, alta nuanta), pe acesta il cumpar constant, si cateodata cumpar mai mult de unul, cum a fost de data aceasta, ca sa ma asigur ca il am la indemana tot timpul. :)

Si in sfarsit, balsamul de buze EOS. Este prima oara cand l-am cumparat, si ceea ce imi place la acest balsam cel mai mult este ca nu lasa senzatia aia de grasime pe buze, e cu adevarat foarte "smooth". Love it! Gelul de dus Ombra Spa de asemenea l-am incercat prima oara.
Iar acestea sunt cele mai recente cumparaturi ale mele, din sedinta de cumparaturi saptamanale de la supermarket de ieri -- gel de dus Adidas si sampon Pantene. Samponul Pantene l-am mai folosit in trecut, dar gelul de dus Adidas e o noutate pentru mine.

Voi ce cumparaturi ati mai facut recent?

Sa aveti o saptamana minunata!

Photo credit: Victoria West

3 comments:

  1. Nici mie nu imi vine sa cred ca suntem deja in februarie, in luna asta mi-am cumparat o crema antirid, geluri de dus aveam ditamai stocul si nu e epuizat, mi-am luat un tratament pentru unghii, o apa micelara Garnier care nu e buna deloc, si mai vreau un ruj. In ultimul timp am renuntat la balsamul pantene care era preferatul meu, in favoarea unui tratament profesional pentru ca mi-am cam stresat parul cu vopsit si placa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Petty pentru vizita. :)
      Sa te bucuri de cumparaturle facute si sa le folosesti cu placere. :)

      Delete
  2. Hi there, welcome to my blog if this is your first time here, please come again.
    Thank you for following, I'll check out your blog too.
    Have a lovely day!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!