Friday, January 29, 2016

Review: Produse Lush

Lush este unul din brandurile mele de frumusete preferate, si asta datorita produselor lor naturiste si hand-made. Ador bombele lor de baie si sapunurile lor naturale hand-made! O sedinta de cumparaturi la Lush e o adevarata desfatare a simturilor! Nu merg prea des la Lush, dar atunci cand merg, imi ingadui bucuria sa dau iama in rafturi. :) Ultima oara am facut cumparaturi la ei in octombrie, si am cumparat doua sfere de baie, doua sapunuri hand-made naturiste, un sampon uscat, un balsam uscat, un gel de ras, un gel de dus, si in articolul de astazi mi-am propus sa scriu un review acestor produse. Ideea mi-a venit atunci cand am scris articolul meu recent dedicat aniversarilor din lumea frumusetii ale anului 2015, in care am mentionat Lush ca fiind un brand de frumusete ce tocmai si-a sarbatorit aniversarea de 25 de ani, fiind infiintat in 1990.
Produse Lush
Bombele de baie sunt produsele mele preferate de la Lush si imi iau de fiecare data cand merg acolo la cumparaturi. Asa am facut si de data aceasta, si am luat una pentru mine, si una pentru Alex (cea in forma de robotel e pentru copii). Pe ambele le-am mai folosit in trecut, mi-au placut cand le-am incercat prima oara, si acum am cumparat ceva "la sigur".

Sferele efervescente de baie cu arome marine imi plac cel mai mult, asa ca am luat-o pe aceasta cu alge. Am folosit-o pentru o baie relaxanta intr-o sambata seara cand familia mea dormea deja si am avut un pic de timp pentru mine, si am stat in cada aia o ora fara sa ma gandesc la nimic. Culoarea pe care sfera o degaja este la fel ca si culoarea oceanului, albastru marin, oooh, m-am simtit ca intr-un spa. Home spa. Si pielea dupa o baie cu aceasta sfera este fina si catifelata, un alt pro al produsului. Dar exista si un con -- algele alea din componenta sferei nu se dizolva in apa, ci raman pe fundul cazii; data viitoare voi lua altfel de sfere, fara alge in ele. :)
Sfera (bomba) efervescenta de baie
Bomba de baie in forma de robotel pentru copii este sleep inducing, si cand i-am mai cumparat lui Alex din astea in trecut, Alex dormit dupa baie ca un bebelus. De data aceasta parca nu mi s-a parut la fel de eficienta, n-am avut impresia ca acel efect sleep inducing e chiar atat de prezent acolo. Dupa baia respectiva Alex in continuare avea multa energie, cand de fapt ma asteptam sa adoarma mult mai repede. :) Nu stiu de ce n-a fost asa, poate ca Alex in ziua aia s-a simtit mai energetic ca de obicei. Am sa mai incerc sfere din astea pentru Alex, sa ma conving de calitatea lor si sa vad daca intr-adevar sunt sleep inducing asa cum s-au dovedit a fi in trecut, sau sunt asa si asa cum a fost de data aceasta.
Bomba efervescenta de baie in forma de robotel pentru copii
Am luat si doua sapunuri naturale hand-made, fabuloase ambele, care imi plac foarte mult. De fapt, pe cel mai mare, cu arome marine, l-am cumparat, iar pe cel mai mic, cu aroma de patrunjel, l-am primit cadou in magazin, avand in vedere ca lotul meu de cumparaturi a depasit un anumit prag. Singurul sapun massmarket pe care il apreciez, care nu imi usuca pielea si cu care ma pot spala inclusiv pe fata este Dove, orice alt sapun din comert imi usuca pielea foarte tare. Pe cand sapunurile hand-made naturiste sunt o adevarata desfatare pentru pielea mea, si nu imi usuca pielea. Aceste doua sapunuri Lush s-au dovedit a fi foarte bune, gentile cu pielea, avand un miros delicat, si ambele fac o spuma delicata si fresh. Ma pot spala cu ambele atat pe fata, cat si pe corp, cu alte cuvinte pot sa le folosesc ca gel de fata si gel de dus, daca vreau sa diversific.
Sapunuri naturale hand-made
Chestiile rotunde din poza de mai jos sunt sampon uscat (cel galben) si balsam pentru par, de asemenea in varianta uscata (cel verde). Samponul este exceptional, mi-a placut foarte mult. E usor de folosit si aplicat, face multa spuma. Balsamul este ceva mai greu de aplicat, avand in vedere ca nu face spuma -- balsamurile de par de obicei nu fac spuma. Depuneam un efort mai mare sa-l aplic pe par, dar efortul merita, caci rezultatul era bun. Parul meu este foarte high maintenance, se rupe si se incalceste usor la spalare, si pentru mine e foarte important ce fel de produse pentru ingrijirea parului folosesc, iar balsamul de par imi este absolut indispensabil in baie. Acest balsam uscat de la Lush m-a ajutat sa-mi pieptan si sa-mi descalcesc parul mai usor dupa spalare.
Sampon uscat si balsam uscat
Produsul ala din cutia neagra, din gama Dirty, este o crema de ras unisex. A se folosi cu lama de ras. L-am folosit de vreo doua ori pentru picioare, dar nu m-a incantat, avand in vedere ca nu face spuma. Este singurul produs din toate aceste produse Lush pe care le-am cumparat in acea zi, care nu mi-a placut, si nu voi mai cumpara din acesta. Nu este cu nimic mai bun decat atunci cand folosesti gelul de dus pe care il ai in baie si cu care te speli la dus, si il spumezi pe picioare daca vrei sa te epilezi cu lama. Ba chiar gelul de dus e mai eficient, avand in vedere ca face spuma. Vara de obicei ma epilez cu ceara calda la salon; dar iarna, avand in vedere ca firul nu creste la fel de repede ca vara, cateodata merge si o epilare rapida cu lama, si in aceasta idee am cumparat aceeasta crema de ras / epilat Dirty de la Lush, dar sunt dezamagita, tot gelul de dus e de fapt mai bun in acest scop decat aceasta crema. Nu o voi mai cumpara, si nu v-o recomand nici voua.
Crema de ras Dirty
Crema de ras Dirty
Si in sfarsit, gelul de dus Dirty, albastru. E un gel ok, cu o aroma sexy interesanta (de unde si numele Dirty). Dar mi s-a parut a fi un gel de dus la fel ca multe altele, chiar daca are aceasta aroma interesanta, care nu a devenit neaparat o aroma preferata de-a mea. Mi s-a parut destul de scump, cred ca am dat pe el in jur de $10, mai ales ca e o cantitate mica, 100 ml, asa ca nu cred ca o sa-l mai iau. L-am luat doar de dragul de a incerca un produs nou, ca sa-mi satisfac curiozitatea. Dar imi place ca e facut in Canada, atat acest gel de dus, cat si crema de ras / epilat Dirty (conform etichetelor de pe ele). Presupun ca si celelalte produse Lush pe care le-am cumparat in acea zi sunt facute in Canada (bombele de baie, sapunurile, samponul uscat, balsamul uscat) doar ca se vindeau la vrac, si pentru ca nu erau ambalate din fabrica, nu am fost atenta daca intr-adevar sunt facute in Canada. Am dat in total pe cele sapte produse in jur de $88 (al optulea produs, sapunul mai mic lunguiet, fiind cadou), deci in medie fiecare produs m-a costat $12.50. Nu este tocmai ieftin, dar nu ajung la Lush asa de des, avand in vedere ca acel magazin din centru este singurul pe care il cunosc in oras (o mai fi si altele, dar eu il stiu doar pe acesta). Daca fac niste cumparaturi la ei o data pe an, nu e un capat de tara; un rasfat din acesta merita din cand in cand, fara indoiala.
Gel de dus Dirty
Am ajuns la concluzia ca produsele mele preferate de la Lush sunt bombele de baie si sapunurile hand-made, asa cum erau preferaretele mele si inainte; dar de data aceasta am mai descoperit ca de asemenea imi plac sampoanele si balsamurile solide.

Voua ce produse de la Lush va plac? Ce ati cumparat de la ei la ultima voastra vizita intr-un magazin Lush?

Photo credit: Victoria West

14 comments:

  1. le ador! la noi nu mai sunt magazine dar le gasesc online cand doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru comentariu Coco, sa ai un weekend minunat!

      Delete
  2. Daa, bombele de baie sunt cele mai tari :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Dorina, ma bucur sa te vad si mersi pentru vizita.
      Sunt si preferatele mele! :)

      Delete
  3. Nu am folosit niciodata produse de la firma Lush, dar pentru calatorii sunt foarte utile samponul si balsamul uscat. Nu stiam de existenta lor, dar recunosc sunt tentante. Ocupa spatiu mic in valiza si asta conteaza enorm. In plus tu zici ca esti multumita de ele.
    Sa le folosesti cu mare placere, Victoria. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos Nice. O parte din aceste produse le-am consumat deja, si cele pe care inca le mai am sunt sapunurile hand-made, crema de ras Dirty (pe care nu stiu daca am sa o termin, ca nu-mi place, dupa cum spuneam), si gelul de dus Dirty.
      Sa ai un weekend frumos!

      Delete
  4. Imi placeau produsele Lush , dar nu se mai gasesc in Romania! Sa te bucuri de ele! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Camelia! Nu stiam ca Lush nu mai exista in Romania, acum aflu de la voi, ca la fel imi spunea si Coco mai sus. E pacat ca nu mai sunt. :( Noroc cu online shopping, pentru cei care le prefera.

      Delete
  5. Great post dear!! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for your visit and for leaving a comment, please come again!

      Delete
  6. I love products by lush :) They're amazing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ti, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for stopping by! Lush is one of my favorite beauty brands, I absolutely love their bath bombs, as well as the hand-made soaps. :)

      Delete
  7. never used it before. :) maybe now ;)

    Join my blogger cooperation "bossy chic"
    Bossy Chics Wanted

    Freebies for your blog


    Bloglovin | Instagram @suvarna_gold | LookBook | Facebook |


    Stay Gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Suvarna, thank you for your visit. Lush products are amazing. :) In this story I was doing a review of some products from Lush that I used recently, bath bombs, hand-made soaps, a solid shampoo, a solid conditioner, a shaving cream and a shower gel. My favorites from these turned out to be the bath bombs, the hand-made soaps, the solid shampoo and solid conditioner.

      Try some of them, particularly their bath bombs and hand-made soaps are awesome, you'll love them. :)

      Delete

Thank you for your comments!