Friday, May 13, 2016

Magazinul de antichitati Louis Wine Antiques din Yorkville, Toronto

Eram de curand in centru, in cartierul Yorkville (una din zonele mele preferate din Toronto), si am descoperit acest magazin de antichitati de pe strada Cumberland.
Sunt pasionata de antichitati si vintage, si nu puteam sa ratez ocazia sa mai descopar un magazin de antichitati. Am intrat in incinta, si am inceput o conversatie cu doamna de la casa, Stephanie. Prima oara am crezut ca ea este proprietara magazinului, dar mi-a spus ca de fapt nu detine acest magazin, ci lucreaza acolo, iar proprietarul se numeste Louis, si este a treia generatie din familia lui care detine aceasta afacere cu antichitati.

Foarte curios, bine de stiut.

Eu, la randul meu, m-am prezentat ca blogger de moda, si i-am inmanat lui Stephanie o carte de visita. In timp ce eram acolo, mi-a venit ideea unui articol despre acest magazin de antichitati, si am rugat-o frumos pe Stephanie sa ma lase sa fac poze, iar dansa, foarte amabila, mi-a permis.

Iata cum arata locul.
Photo credit: Victoria West

6 comments:

  1. dragute!
    am si eu un inel vintage, cu piatra mov, bine ca mi-ai amintit de el!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Coco. :) Si mie mi-au placut, erau frumoase bijuteriile de acolo.
      Sa ai un weekend frumos!
      Pupici,

      Delete
  2. Frumoasa pasiunea ta pentru antichitati. Un univers deosebit acest magazin descopertit de tine. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Nice, mersi pentru comentariu. Ador magazinele de antichitati! De fiecare data cand vad unul, nu ratez ocazia sa intru si sa vad comorile din alte vremuri pe care le ofera iubitorilor de antiques.
      Tot asa am descoperit si alte magazine de antichitati, nu doar la Toronto, dar si prin orasele mai mici din jurul Toronto-ului.
      Daca te uiti la tagul "antichitati" de pe blog, poti vedea mai multe povesti despre cateva magazine de antichitati din provincia Ontario, pe care le-am descoperit de-a lungul anilor. Doua din ele le-am descoperit anul trecut, si un altul acum 3 ani.

      Delete
  3. imi plac targuri sau magazine vintage,cateodata gasesti comori..

    ReplyDelete

Thank you for your comments!