Friday, September 28, 2018

Evenimentul Bask-It-Style pentru TIFF 2018 in Toronto, editia a zecea

De curand am fost invitata la un eveniment monden care are loc in fiecare an in septembrie, in timpul zilelor TIFF -- Toronto International Film Festival, iar editia din acest an a festivalului de film a avut loc intre 6 si 16 septembrie. Printre vedetele care au venit la TIFF anul acesta au fost Julia Roberts, Nicole Kidman, Natalie Portman, Salma Hayek, Bradley Cooper, Lady Gaga, Hilary Swank, Ryan Gosling, Keira Knightley, Susan Sarandon, Octavia Spenser, Carey Mulligan, Thandie Newton, Paris Hilton, Cara Delevingne, Ashley Benson, Lily Rose Depp (fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis), Laetitia Casta, Christina Hendricks, Viola Davis, Colin Farrell, Liam Neeson, Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Olivia Wilde, Jesse Eisenberg, Penelope Cruz, Javier Bardem, Hugh Jackman, Melissa McCarthy, Julianne Moore, Matthew McConaughey, Steve Carrell, Amy Ryan, Andie McDowell, Emmy Rossum, Dev Patel, Jude Law, Elle Fanning, si altii. In acest an, festivalul TIFF s-a aflat la cea de-a 43-a editie.

In timp ce ma documentam pentru acest articol, cautam informatii despre vedetele care au fost anul acesta la TIFF, si am gasit poze de pe covorul rosu pe site-ul revistei canadiene de mondenitati Hello. Iar cand rasfoiam pozele cu vedetele care au fost la festival anul acesta, am ramas uimita sa vad cat de mult au imbatranit unii din acesti actori. Liam Neeson, Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Javier Bardem, Hugh Jackman, Matthew McConaughey, Steve Carrell, Jude Law arata mult mai imbatraniti acum decat ii tineam minte in cele mai recente filme in care i-am vazut.

Dar sa revin la la petrecerea mondena Bask-It-Style 2018 careia ii este dedicat acest articol. Evenimentul anual Bask-It-Style este organizat de compania de relatii publice GLO Communications din Toronto, condusa de Jessica Glover pe care o cunosc de cativa ani, iar anul acesta a avut loc cea de-a zecea sa editie. Scopul evenimentului Bask-It-Style este promovarea unor branduri si produse din Toronto care participa ca sponsori la acest eveniment, si cadorisirea cu aceste produse a vedetelor ce vin la TIFF, pentru a fi promovate. In timpul acestui eveniment care dureaza cateva zile, media de moda si divertisment din Toronto este de asemenea invitata pentru a primi si testa acele cadouri oferite de sponsorii evenimentului, in ziua ce precede inceperea festivalului. Astflel, ziua Bask-It-Style din acest an adresata presei din Toronto a avut loc pe 5 septembrie, iar festivalul TIFF a inceput pe 6 septembrie. In fiecare an, festivalul TIFF incepe in ziua de joi de dupa weekendul lung cu ocazia Zilei Muncii din septrembrie, iar presa de moda si divertisment din Toronto este invitata la evenimentul Bask-It-Style cu o zi inainte de inceperea festivalului, adica miercurea de dupa weekendul lung. Este a saptea editie Bask-It-Style la care am mers in calitate de media (prima oara am fost in 2012), iar evenimentul din acest an a avut loc la Thompson Hotel din centrul-vest al Toronto-ului, pe strada Wellington West. Evenimentele Bask-It-Style din ultimii doi ani, adica 2017 si 2016, de asemenea au avut loc la Thompson Hotel din Toronto. Printre sponsorii evenimentului Bask-It-Style care au contribuit cu cadouri pentru vedetele prezente la TIFF in acest an, dar si pentru presa, s-au numarat scriitori, designeri, reprezentanti ai unor branduri de frumusete, producatori de produse alimentare, producatori de bauturi alcoolice si nealcoolice, reprezentanti din domeniul tehnologiei, si altii. Articolul meu precedent, in limba engleza, a fost de asemenea dedicat acestui eveniment.

Iata si cateva poze de la Bask-It-Style 2018.
Lista sponsorilor evenimentului Bask-It-Style 2018, prezentata la intrare
Coltul de moda -- pantofi stilettos House oh Hayla, in toate culorile
Pantofi House of Hayla. Pretul unei perechi este de approx. $140. Am primit un cupon House of Hayla cu 50% reducere, daca ma hotarasc sa-mi iau o pereche de pantofi din acestia.
Pantofi House of Hayla
Coltul de frumusete -- produse pentru ingrijirea tenului Biossance
Coltul lecturii -- noul roman thriller "The Neighbors" de Hannah Mary McKinnon, scriitoare din Toronto. In urmatorul sau roman pe care il scrie in prezent va avea un personaj cu numele Victoria. :)
Noutati editoriale DK Publishing, o editura toronteza cu care sunt prietena de multi ani
Chris Houston, director de marketing la DK Publishing, prezinta noile aparitii ale editurii
Noi aparitii de la editura Ripley -- carti pentru copii
Coltul bauturilor racoritoare
O noua bautura racoritoare creata la Toronto anul acesta -- soda in 3 variante (cirese, citrice, ginger)
Soda cu 3 arome -- cirese, citrice si ginger
Noua cafea Coldbrew creata la Toronto anul acesta, un nou concept de cafea racoritoare la doza, in doua variante -- cafea neagra si latte
Coltul Turo -- masini de inchiriat
More drinks. :)
Cadourile participante la Bask-It-Style 2018
Social media sponsorilor Bask-It-Style 2018, prezentate la intrare
Un DeLorean din 1981, acelasi model ca masina timpului din filmul artistic "Back to the  Future" din 1985. Aceasta masina este participanta Turo.
DeLorean 1981
E o masina foarte atragatoare.:)
Ati vazut aceasta poza si pe pagina mea de Instagram
Cateva din cadourile participante la evenimentul Bask-It-Style 2017 pe care le-am primit in geanta mea de cadouri.
Carti, reviste, gustari, bauturi racoritoare, produse de frumusete, si alte itemuri
Gustari, ciocolata, cafea, bauturi racoritoare
Carti, revista pentru barbati "Sharp"
Un sapun lichid natural Dr. Bronner's, produse pentru ingrijirea tenului Biossance, un incarcator de baterie de la Turo, cupoane si oferte diverse
Photo credit: Victoria West

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!