I also write for / Scriu si pentru


I also write for / Scriu si pentru

Revista Tango Romania


Friday, May 31, 2024

Noua mea carte de poezii “Despair and Hope”, acum pe Amazon

Dragii mei prieteni si cititori, astazi sunt foarte incantata sa anunt publicarea noii mele carti de poezii Despair and Hope, care acum este disponibila pe Amazon in editie tiparita, in Canada, SUA, Marea Britanie, unele tari din Europa Continentala, Australia, Japonia. Editia ebook Kindle a cartii urmeaza sa fie publicata in iunie 2024.
Despair and Hope este cea de-a treia mea carte, dupa Bits of Fashion (eseuri) publicata in 2013, si Sunset in Toronto (poezie) publicata in 2021. In acelasi timp, este cel de-al doilea volum de poezii dintre cele trei carti pe care le-am scris pana acum.

Stiu ca ati vazut deja comunicarile pe care le-am postat pe Facebook (precum si celelalte retele de socializare) despre noua mea carte de poezii Despair and Hope in ultimele doua luni, si va multumesc din suflet pentru reactiile pe care le-ati avut de cand am anuntat prima oara ca volumul va fi publicat in aceasta primavara – toate like-urile, share-urile, comentariile, felicitarile si incurajarile pe care mi le-ati acordat pe Facebook si Instagram inseamna enorm pentru mine; dar am vrut sa impartasesc vestea si aici pe blog. Data oficiala a publicarii a fost 23 mai 2024, iar in urmatoarele zile cartea a devenit vizibila pe Amazon, si acum sunt pregatita sa impartasesc vestea cea mare cu familia, prietenii si cititorii mei!

Volumul Despair and Hope contine 120 de poezii care sunt imbinate in doua parti, dupa cum sugereaza si titlul – Despair si Hope; iar temele despre care scriu in aceasta carte sunt tulburarile sociale din lumea in care traim acum, razboaiele culturale si divergentele de opinie sociala, razboiul din Ucraina, dificultatile post-pandemice cu care omenirea se confrunta in prezent. Partea I, Despair, capteaza o serie de sentimente si emotii mai intunecate, care sunt readuse la lumina in partea a II-a, Hope. 

Cartea de poezii Despair and Hope este dedicata sperantei pe care noi, umanitatea, nu trebuie sa o pierdem, indiferent de dificultatile sociale prin care trecem in prezent. Este un apel catre reinnoirea angajamentului nostru pentru bunul simt, pentru decenta, pentru respectul adevarului, respectul fata de Mama Natura, respectul fata de oranduirea fireasca a lucrurilor.

Amazon.ca – Despair and Hope

Amazon.com – Despair and Hope

Amazon.co.uk – Despair and Hope

Photo credit: Victoria West

1 comment:

Thank you for your comments!