Saturday, April 07, 2012

Identifica alimentele care sunt benefice pentru tine cu York Test

Amira Syoufi, York Test Romania

8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara

In martie 2012 York test a implinit un an de existent ape piata locala din Roamnia, un an in care a reusit sa isi atinga obiectivele. York Test a fost adus in Roamnia de compania Gaya Health Services si este un test britanic de ultima generatie care identifica intoleranta alimentara la 113 alimente. Procedura de testare este foarte simpla si non-invaziva (printr-o simpla picatura de sange luata din deget), iar cei interesati pot afla ce alimente le sunt cu adevarat benefice facand testul la clinica sau chiar in propria casa, cu ajutorul unui kit special oferit de York Test Romania.

Odata cu aniversarea unui an, York Test lanseaza primele statistici despre intoleranta alimentara la romani. Acestea arata ca 8 din 10 persoane prezinta intoleranta alimentara la cel putin un aliment, iar 3 din 4 copii nu asimileaza corespunzator laptele de vaca si albusul de ou.

“Daca acum un an am reusit sa aducem un produs inovator pe piata din Romania, anul acesta ne-am propus sa marcam o alta premiera si sa anuntam o serie de statistici care nu au fost realizate pana acum doar pentru romani. Astfel, ne dorim sa crestem gradul de informare asupra acestei afectiuni in Romania si sa-i determinam pe oameni sa-i acorde atentia cuvenita, prevenind-o sau tratand-o. Imi doresc ca din ce in ce mai multi romani sa acorde o atentie mai mare modului in care isi concept mesele zilnice sis a isi infrumuseteze viata pe cat posibil cu energii positive:. Subliniaza Amira Syoufi, Country Manager York Test in Romania.

Statisticile York Test au mai aratat ca o persoana prezinta, in medie, intoleranta la 4 alimente, cele mai frecvente fiind drojdia, albusul de ou si laptele de vaca.

York Test este present in Romania din luna martie a anului trecut, cand a fost lansat de catre Gaya Health Services. York Test s-a pozitionat in Romania ca fiind o clinica boutique, ce acorda timp si atentie deosebita fiecarui client in parte. Pana acum, York Test a dezvoltat parteneriate cu furnizori medicali de top precum Regina Maria, Medsana, Synevo si reteaua de farmacii Sensiblu, pentru a putea extinde serviciile de consultanta oferite clientilor sai.

Despre York Test

York Test, adus in Romania de catre Gaya Health Services in 2011, a fost recunoscut de numerosi oameni de stiinta din intreaga lume. York Test detine cele mai dezvoltate laboratoare in domeniu, recunoasterea sa fiind adusa inclusiv de catre Regina Marii Britanii, prin acordarea titlului “Queen’s Award for Enterprise: Innovation”.

York Test reprezinta o procedura simpla si non-invaziva de recoltare a unei probe de sange pentru stabilirea intolerantei alimentare. Proba este prelucrata in laboratoarele din Marea Britanie, iar rezultatule ste gata in 15 zile lucratoare. Serviciul York Test include si o consultanta de nutritie, in cadrul careia sunt interpretate rezultatele si este alcatuita o dieta personalizata. York Test acopera o arie de 113 alimente.

Comunicat de persa oferit de: PR Gollin Harris Bucharest
Sursa foto: PR Golin Harris Bucharest

2 comments:

  1. este foarte interesant ce spui ! totusi , nu stiu cati or sa fie curiosi , am inteles ca este foarte foarte scump in Romania !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Coco, multumesc pentru vizita.
      Sa ai un weekend minunat!

      Delete

Thank you for your comments!